Om Key Learning

Udvikling. Forandring. Vækst.

Hos Key Learning arbejder vi med udvikling af mennesker. Vi sætter fokus på menneskers kompetencer og ressourcer, som det bærende fundament for udvikling, forandring, resultatskabelse og vækst. Med særligt fokus på salg og ledelse tilbyder vi kompetenceudvikling på alle niveauer – af individer, teams og organisationer – og hjælper vores kunder med at udnytte både virksomhedens og den enkelte medarbejders fulde potentiale. Key Learning tilbyder skræddersyede uddannelses- og træningsforløb på tværs af brancher, grænser og hierarkier til førende virksomheder, organisationer og offentlige instanser. Med vidt forskellige uddannelsesmæssige baggrunde bidrager vores konsulenter med hvert deres speciale. Det skaber en bredde og dybde i vores samlede kompetencer, som gør os i stand til at løfte selv de mest komplekse udfordringer for vores kunder.

Når teori møder praksis
Vores teoretiske bagage og indsigt danner et solidt fundament for vores måde at tænke og arbejde på, men uden rødder i virkeligheden har teori ingen reel værdi. Derfor besidder alle vores konsulenter praktisk, hands-on erfaring fra den virkelige verden. Vi har arbejdet med salgs-, virksomheds-, medarbejder- og ledelsesudvikling i både danske og internationale virksomheder og kender hverdagens udfordringer indefra.
Vi ved med andre ord, hvad vi taler om. Ikke kun med udgangspunkt i et teoretisk perspektiv – men også i praksis. Vores erfaringer, indsigt og viden formår vi at omsætte til værdiskabende og konstruktive processer, der skaber nye indgangsvinkler, nye tankemønstre og fremdrift for vores kunder.

Individuelle løsninger med afsæt i virkeligheden
Gennem mange års arbejde har vi udviklet en værktøjskasse med velafprøvede metoder, teorier og koncepter, som vi af erfaring ved kan gøre en forskel. I samarbejdet med vores kunder bestræber vi os imidlertid på at frigøre os fra koncepter. I stedet gør vi os umage med at forstå den enkelte kundes verden og sammensætte individuelle løsninger, der afspejler netop den virkelighed, som kunden agerer i. Vi tror på, at indsigt og viden er det fundament, som vi skal bygge vores løsninger på, og at kun skræddersyede løsninger, der tager afsæt i kundens unikke præmisser og behov, skaber varige forandringer og langtidsholdbare resultater.

Vores kunder og os
Hos Key Learning anser vi det for at være én af vores fornemmeste opgaver at udfordre vores kunder. Men vores kunder udfordrer også os. Vi skal gøre os umage og sætte alle vores kompetencer i spil hver eneste dag – og heldigvis for det. Kun gennem konstante udfordringer bliver vi bedre til det, vi gør.
Vi har stor respekt for vores kunder, det arbejde de udfører, og de resultater de skaber. Derfor går vi også til hver eneste opgave med ydmyghed, stor ansvarsfølelse og en vilje til at yde vores bedste – hver gang.

Vidste du det om Key Learning?

Vi har eksisteret i
17
år
Vi har løst opgaver i
48
lande
Over
500
tilfredse kunder
Mere end
100000
rejste kilometer om året

Key learning er et kreativt konsulenthus
med masser af power!